Dintr-un singur peşte hrăneşte 300 de oameni: Este mai mare decât BUCĂTARUL care îl va găti FOTO

Un bărbat din Marea Britanie a reuşit să îşi uimească prietenii, după ce a prins un halibut de 70 de kilograme, de trei ori mai mare decât un specimen normal. El la vândut cu suma de 1.000 de lire, urmând să fie servit într-un restaurant.

14 iun. 2013, 12:22

Patronul unui restaurant din Marea Britanie s-a bucurat atunci când un pescar comercial a venit la el cu o captură impresionantă. Astfel, folosind doar o undiţă, el a prins un halibut de 70 de kilograme, care avea o lungime de peste 2 metri, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi MONSTRU al mării, capturat de nişte pescari: 589 de kilograme, noul record MONDIAL VIDEO

Conform specialiştilor, animalul are o vârstă de cel puţin 50 de ani, ţinând cont de mărimea acestuia, fiind de trei ori mai greu decât un peşte normal din această specie. Cu toate că a plătit 1000 de lire pentru el, patronul restaurantului cu specific marin crede că va câştiga de trei ori mai mult, după ce îl va transforma în peste 300 de porţii de file de peşte părjit pe care le va vinde cu 9.5 lire.

Captura este atât de mare încât, întins pe masă, bucătarul este mai mic decât ea. Din păcate, pescarul nu a reuşit să bată recordul mondial privind cel mai mare halibut, după ce în 2010 un alt pescar a capturat un specimen de 220 de kilograme.

Citeşte şi O poveste pescăreasă adevărată: Un BĂRBAT a prins un PEŞTE cât el de MARE FOTO

Niciunul dintre noi nu cred că va mai vedea vreodată un peşte atât de mare ca acesta„, a declarat John Macleod, bărbatul care deţine restaurantul.