Dintr-un BEBELUŞ simpatic a devenit una dintre cele mai cunoscute VEDETE din România

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, dar acum mai bine de 30 de ani era doar un bebeluş de câteva luni. În cursul zilei de joi vedeta a postat pe internet o fotografie de la propriul ei botez, când se afla alături de naşa, mama şi tatăl ei.

04 apr. 2013, 16:21
Dintr-un BEBELUŞ simpatic a devenit una dintre cele mai cunoscute VEDETE din România

Delia Matache are o importantă activitate pe Facebook, fiind într-un continuu contact cu fanii. Astfel, din când în când, ea postează pe pagina persoanlă diferite fotografii inedite, recente sau nu. 

Citeşte şi Delia Matache îşi caută SOSIA. Vezi anunţul postat de vedetă pe Facebook

Acesta este şi cazul ultimei imagini, publicată în cursul zilei de joi, când frumoasa cântăreaţă le-a arătat fanilor o fotografie făcută în ziua botezului. Alături de ea a postat mesajul „Mamiii… tatiii… naşa mea şi eu ;))bebel”. Mai mult, atunci când fanii i-au spus că seamănă doar cu mama ei, ea a adăugat că seamănă de asemenea şi cu tatăl.

Citeşte şi Delia Matache, GOALĂ, acoperită doar cu un cearşaf, în noul videoclip. Vezi imaginile

În doar cateva ore, fotografia a primit peste 2.000 de like-uri şi zeci de comentarii de la fani. Cu toate că Delia Matache este una dintre cele mai sexy personaje din showbiz-ul autohton, ea este mereu plină de surprize, după ce în urmă cu câteva zile s-a deghizat în bărbat, spre surprinderea celor care nu au reuşit să o recunoască. Fotografiile cu transformarea inedită au fost postate pe pagina de Facebook a artistei, ele fiind făcute publice cu câteva ore înainte de lansarea ultimei sale piese.

Citeşte şi Delia Matache, cum nu credeai s-o vezi vreodată: tunsă scurt şi CU BARBĂ