Dintr-o tânără grăsună s-a transformat într-o finalistă la Miss Anglia FOTO

Nadina Knight, Miss Northampton, s-a transformat dintr-o tânără cu greutate într-una din cele mai frumoase fete din Anglia. Acum, fata dezvăluie cum a reuşit acest lucru.

29 ian. 2013, 17:52
Dintr-o tânără grăsună s-a transformat într-o finalistă la Miss Anglia FOTO

Nadina ajunsese să cântărească 100 de kilograme, îndopându-se cu produse fast food şi cu alcool. Tânăra a realizat cât de mult s-a îngrăşat abia după ce a văzut mai multe fotografii cu ea pe Facebook şi după ce mama sa i-a atras atenţia.

„Mama era îngrijorată, întrucât ea are diabet şi îi era frică pentru sănătatea mea. Atunci mi-am dat seama că are dreptate. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut pe Google sfaturi despre traiul sănătos”, povesteşte Nadina.

„Nu am vrut să ţin dietă ca prietenele mele, am vrut doar să pierd greutate într-o manieră sănătoasă”, mai spune tânăra.

Modelul, care încercase să mai participe la concursul de miss şi înainte, dar fără succes, spune că face paşi mărunţi: bea doar lapte degresat, mănâncă pâine integrală şi a renunţat la băuturile carbogazoase, precum şi la alcool.

„Nu a fost nimic drastic, am simţit că aşa este cel mai bine. Aşa că în următorii trei ani am scăpat de grăsime. Merg la sala de fitness de trei ori pe săptămână. Nu o să mai ajung atât de rău niciodată„, a precizat Nadina.

Tânăra a ajuns Miss Northampton şi una dintre finalistele concursului Miss Anglia 2012.

Înainte şi după