Dintr-o ANOREXICĂ de 44 de kilograme a devenit un model cu forme APETISANTE FOTO

O tânără din Marea Britanie a reuşit să devină un model cu forme apetisante după ce cu doar câţiva ani în urmă era o anorexică de doar 44 de kilograme, aflată la un pas de deces.

23 apr. 2013, 13:28

Alice Jackson, o tânără de 26 de ani din Marea Britanie, a devenit o femeie frumoasă, după ce în urmă cu cinci ani era o anorexică de 44 de kilograme care mânca doar frunze de salată verde, potrivit The Sun.

În prezent, femeia participă la un concurs al femeilor cu forme, pentru a câştiga un contract cu o importantă companie de lenjerie intimă. Povestea ei este tragică, după ce începând cu vârsta de 18 ani a început să ţină cure extreme de slăbire, considerându-se prea grasă. Astfel, la o înălţime de 1.75 m ea depăşea cu puţin greutatea de 40 de kilograme.

Citeşte şi Gestul extrem la care a recurs o anorexică: Mi-am CRESTAT cuvântul „GRASĂ” pe burtă cu o FOARFECĂ

„Totul a început în facultate. Am început să mă îngraş aşa că atunci când am mers în vacanţa de iarnă acasă m-am decis să slăbesc. Am început să reduc porţiile de mâncare şi făceam foarte multe exerciţii fizice. Eram setată să nu mai mănânc, aşa că greutatea mea a scăzut rapid. Mî simţeam slăbită şi bolnavă deoarece mă înfometam. Este oribil să te simţi prinsă în capcana propriilor tale gânduri cu privire la mâncare şi greutate”, a declarat ea.

Ulterior, ea a cerut ajutorul părinţilor care au dus-o la spital în ultima clipă, reuşind să o salveze. Timp de un an a avut parte de consiliere, reuşind într-un final să treacă peste problema care îi afecta sănătatea.

Citeşte şi Te-ai uita la ea toată ziua: O frumoasă vedetă, cu sânii la vedere pe stradă, FĂRĂ SUTIEN FOTO

În prezent ea este mândră de faptul că a reuşit să îşi creeze un corp frumos, cu forme care atrag bărbaţii. Mai mult, vrea să câştige bani de urma corpului ei, după ce a aflat că a ajuns în finala unui concurs de frumuseţe.