Din ciclul „Să râdem cu Balotelli”: Atacantul are probleme cu băutura VIDEO

În timpul sfertului de finală cu Italia, de la Euro 2012, Mario Balotelli a încercat să ia o gură de suc după o discuţie cu Antonio Cassano, dar la prima înghiţitură a avut o surpriză.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 15:57
Din ciclul „Să râdem cu Balotelli”: Atacantul are probleme cu băutura VIDEO

Mario Balotelli a fost cel mai tânăr dintre cei zece executanţi de penalty-uri din sfertul de finală Anglia – Italia, de la Euro 2012. Jucătorul în vârstă de 21 de ani i-a cerut selecţionerului Cesare Prandelli să fie primul care trage şi, sigur pe sine şi cu zâmbetul pe buze l-a învins pe colegul său de la Manchester City, portarul Joe Hart.

Balotelli a ajuns astfel la un record de invidiat, cu opt lovituri transformate din tot atâtea executate, în ultimii trei ani.

Atacantul ne-a obişnuit însă să fie un om al extremelor, extrem de imprevizibil în comportament. În palmaresul său figurează faptul că şi-a dat foc la casă, încercând să aprindă nişte artificii pe geamul de la baie, nu a reuşit cu niciun chip să se îmbrace cu o vestă de antrenament şi foarte multe alte acţiuni şi declaraţii trăznite, gen „presa exagerează, nu mi-am dat foc la casă, mi-am dat foc la jumătate de casă„.

Acum, la meciul cu Anglia, el nu a putut să bea din sucul de lămâie care ar fi trebuit să-l energizeze.