Dietele vedetelor după sarcină: Cum au ajuns la o siluetă de invidiat Nicoleta Luciu, Andra şi Jojo

Multe dintre vedetele din lumea mondenă românească au reuşit să revină la formele lor iniţiale după ce au născut. Află ce diete au folosit Andra, Jojo şi Nicoleta Luciu pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 10:29
Dietele vedetelor după sarcină: Cum au ajuns la o siluetă de invidiat Nicoleta Luciu, Andra şi Jojo

Andra a reuşit să slăbească 15 kilograme cu o dietă cu cereale şi ouă. Cântăreaţa mânca la micul dejun lapte cu cereale, un ou, o roşie şi putină brânză. La prânz Andra a consumat o supă uşoară, o pulpă de pui dezosată la grătar, cu o salată verde, iar după ora 18.00 a consumat doar lichide, potrivit eva.ro.

Nicoleta Luciu a reuşit după două sarcini să revină cu o silueta de invidiat cu ajutorul unei diete pe bază de supe. Dimineaţa bea o cană de compot de mere, iar la prânz şi toată după-amiaza îşi potolea foamea cu o supă de pui, în care se afla şi o bucată de carne de pui fără pieliţă. Ulterior, după ce a început să dea jos din kilogramele în plus Nicoleta a mâncat carne la grătar, salate şi iaurturi.

Jojo a reuşit să ajungă, la doar o lună după ce a născut, la aceleaşi kilograme ca înainte de sarcină. Actriţa a spus că doar a avut grijă la ce a mâncat şi a consumat carne slabă, salate, fructe şi multă apă.