Dieta cu morcovi: Cum pierzi 2 kilograme în două zile

Dieta cu morcovi este una dintre cele mai eficiente diete, având în vedere că duce la pierderea a cel puţin 2 kilograme în două zile. Totodată, dieta cu morcovi nu este deloc periculoasă, spre deosebire de alte diete mai drastice, din simplul motiv că morcovul este o rădăcinoasă excelentă pentru curele de slăbire, deoarece potoleşte foamea şi nevoia de dulce.

RomaniaTV.net
26 apr. 2013, 07:20
Dieta cu morcovi: Cum pierzi 2 kilograme în două zile

Insa, dieta cu morcovi este cat se poate de drastica si trebuie respectata intocmai pe parcursul celor doua zile in care este tinuta.

Morcovii vor fi combinati cu alimente indeosebi proteice si acide, care ajuta foarte mult la eliminarea grasimii si scaderea in greutate.

In cele ce urmeaza va vom prezenta meniul EXACT pe care trebuie sa-l respectati pentru a deveni mai suple. Nu uitati! Dieta cu morcovi poate fi repetata de mai multe ori, fara a lasa corpul sa se odihneasca, din simplul fapt ca alimentele combinate pe care le contine asigura necesarul zilnic al organismului.

MENIU:

Ziua 1

Micul dejun: O omleta facuta fara ulei dintr-un ou de tara si o felie de sunca presata.

Gustari nelimitate cu morcovi cruzi

Pranz: Salata din morcovi, mere, telina, cu un sos de 100 de grame de iaurt.

Cina: 100 de grame de castraveti cu lamaie si 250 de mll de suc de morcovi, consumate cu o felie de painme neagra prajita.

Află restul meniului pentru dieta cu morcovi pe Lyla.ro.