Dialog emoţionant între Ponta şi Striblea. Ce sfaturi i-a dat premierul jurnalistului VIDEO

Premierul Victor Ponta a dialogat cu jurnalistul Cătălin Striblea, în direct la România TV. Realizatorul TV a avut o intervenţie în direct, duminică seară, chiar din salonul său de la Spitalul "Bagdasar Arseni", unde este internat pentru recuperare în urma unui atac cerebral.

11 feb. 2013, 07:54
Dialog emoţionant între Ponta şi Striblea. Ce sfaturi i-a dat premierul jurnalistului VIDEO

Premierul Victor Ponta i-a dat câteva sfaturi lui Cătălin Striblea, aflat încă în spital, după accidentul vascular suferit în urmă cu trei săptămâni. „E important să îţi faci meseria, dar nu uita să-ţi trăieşti viaţa„, a spus premierul, care i-a urat sănătate şi succes lui Cătălin Striblea.

Din necazul dumneavoastră am învăţat ceva: este important să îţi faci şi meseria, dar să îţi trăieşti şi viaţa. Pentru mine şi pentru cei care s-au gândit cu simpatie, întrebara este: nu cumva înnebunim cu lucruri care nu contează?„, a spus primul ministru.

„Mă bucur să vă văd bine şi vă urez să fiţi şi mai bine”, i-a spus Ponta realizatorului TV. „O să fiu şi mai bine, mă întorc… în ciuda a ce mai spun unii, alţii”, a punctat Cătălin Striblea. „Nu puneţi la suflet jurnaliştii, vin eu şi vă învăţ”, a continuat premierul.

CITEŞTE ŞI: Cătălin Striblea, în direct la România TV. Prima intervenţie după accidentul vascular VIDEO

În timpul dialogului dintre cei doi, Cătălin Striblea a spus şi un banc politic care circulă în ultima vreme: „Umblă vorba că v-aţi lua telefon cu touch-Crin„, i-a spus jurnalistul premierului.

Victor Ponta a recunoscut că nu-l deranjează glumele care se fac pe seama lui, spunând că fac parte din normalitate. „Am suferit foarte mulţi ani că nu m-au băgat în seamă Caţavencii. Atât timp cât există glume, bancuri înţepătoare e bine. Înseamnă că putem să fim normali. Pe mine mă amuză glumele„, a punctat premierul.