Diaconescu: Sper în demisia celor trei corifei, Ponta, Antonescu şi Băsescu VIDEO

"Sper în demisia celor trei corifei, Ponta, Antonescu şi Băsescu!" Declaraţia îi aparţine fondatorului Partidul Poporului, Dan Diaconescu. El a declarat la România TV că îşi doreşte ca la alegerile prezidenţiale care, anticipează el că vor fi în decembrie, finala să fie jucată între el şi Sorin Oprescu.

RomaniaTV.net
14 iul. 2012, 06:54
Diaconescu: Sper în demisia celor trei corifei, Ponta, Antonescu şi Băsescu VIDEO

Eu sper ca Băsescu îşi va da demisia în stilul său după ce Crin Antonescu va demisiona, mă gândesc că Antonescu a spus că părăseşte clasa politică dacă Băsescu nu va fi demis. Cred că Ponta va demisiona şi el, nu neapărat din cauza pierderilor ci pentru plagiat şi alte scandaluri legate de Uniunea Europeană şi cred că în final şi Băsescu, undeva în septembrie va demisiona din cauza cifrelor groaznice de la referendum„, a declarat, la România TV Dan Diaconescu.

Acesta a spus că îşi doreşte ca la alegerile prezidenţiale să fie un duel între el şi Oprescu.

Eu sper în demisia celor trei corifei şi probabil că aşa cum merg lucrurile voi juca finala prezidenţială în decembrie, eu cu Sorin Oprescu, doresc să fie în decembrie, doresc să fie cât mai repede, altfel cu cine vor dori românii„, a mai adăugat Diaconescu.