Dezvăluiri uimitoare: Michael Jackson s-ar fi iubit cu un celebru homosexual

Un nou element se adaugă la viaţa sentimentală complexă a lui Michael Jackson: Scott Thorson, fost iubit al pianistului Liberace, povesteşte într-un interviu acordat cotidianului The Sun despre relaţia de câţiva ani cu regele muzicii pop.

11 iun. 2013, 13:43
Dezvăluiri uimitoare: Michael Jackson s-ar fi iubit cu un celebru homosexual

Potrivit afirmaţiilor sale din ziarul britanic, Thorson ar fi fost iubitul lui Michael Jackson după ce l-a părăsit pe Liberace – Steven Soderbergh i-a dedicat pianistului un film biografic, ‘Behind the Candelabra’, prezentat în acest an la Festivalul de la Cannes.

„Liberace m-a prezentat lui Michal la sfârşitul anilor 1970. Liberace şi cu mine făceam operaţii estetice, iar Michael era supus unei operaţii la nas, fiindcă nu era mulţumit de cum arată. Toţi am fost în convalescenţă la Liberace, la Palm Springs. În perioada când s-a lansat Thriller, Michael şi cu mine am devenit iubiţi. Relaţia noastră a durat şase sau şapte ani. Michael era foarte generos şi s-a purtat frumos cu mine”, spune Thorson.

Scott Thorson, care are acum 54 de ani, a participat la viaţa plină de droguri şi excese a pianistului Liberace. Închis o perioadă pentru fraudă cu carduri bancare, el suferă în prezent de cancer la colon şi a fost în acest an la Cannes.

A pomenit prima oară despre legătura cu Jackson în 2004, în The National Enquirer, afirmaţia fiind respinsă atunci de cântăreţ. Fostul iubit al lui Liberace spunea că a avut o ‘relaţie care a depăşit frontierele’ şi relaţii sexuale cu cântăreţul.

Scott Thornson, în prezent