Dezvăluiri şocante în cazul atentatului de la Piatra Neamţ: Cât costă să elimini un interlop

Au apărut noi dezvăluiri în cazul interlopilor care au angajat asasini ca să se omoare reciproc, potrivit România TV. După atacul eşuat de la Piatra Neamţ, Puiu Mironescu a plătit un alt criminal ca să îl lichideze pe rivalul său, Bogdan Mararu. Acum ambii sunt reţinuţi. Pentru bomba de la Piatra Neamţ, Puiu Mironescu a plătit 30 de mii de euro.

RomaniaTV.net
13 feb. 2013, 07:11
Dezvăluiri şocante în cazul atentatului de la Piatra Neamţ: Cât costă să elimini un interlop

Procurorii au descoperit că pentru bomba de la Piatra Neamţ Puiu Mironescu a plătit 30.000 de euro. 15.000 de euro au mers către omul lui de încredere, Daniel Pădurariu, ceilalţi bani au mers către executanţi – cei care au pus bomba sub maşina lui Gheorghe Mararu.

A fost găsit un al doilea suspect care era plătit de Puiu Mironescu pentru a-i lichida pe fraţii Mararu pentru că războiul dintre cele două grupări nu s-a terminat după atacurile din Vitan şi din Neamţ.

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu au fost reţinuţi, marţi seară, pentru instigare la tentativă de omor calificat, după ce anchetatorii au stabilit că aceştia l-au plătit pe Vitalie Proca să-l ucidă pe Ioan Dumitru Mironescu, pentru a se răzbuna.

Bogdan şi Răzvan Mararu vor fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Fraţii Mararu au fost aduşi, marţi după-amiază, la Poliţia Capitalei, unde au fost audiaţi în legătură cu atacul armat din cartierul Vitan şi posibila legătură a acestuia cu atentatul din Piatra Neamţ.

Alături de fraţii Mararu, anchetatorii au audiat şi doi apropiaţi ai acestora.