Dezvăluiri ŞOCANTE de la Revoluţie. S-a făcut chef cu băutură fină după asasinarea Ceauşeştilor

La doar câteva ore după execuţia soţilor Ceauşescu, completul de judecată de la Târgovişte s-a întors la Bucureşti cu două elicoptere, în care a adus şi cadavrele celor doi. După ce au aterizat pe stadionul de rugby din Complexul Sportiv Steaua, membrii completului au luat masa. Iar mâncarea a fost aleasă, pentru a sărbători libertatea proaspăt câştigată.

26 dec. 2012, 18:38
Dezvăluiri ŞOCANTE de la Revoluţie. S-a făcut chef cu băutură fină după asasinarea Ceauşeştilor

Dan Voinea, procurorul din procesul Ceauşeştilor, a istorisit în faţa Comisiei Senatoriale pentru cercetarea evenimentelor din decembrie 1989 ce s-a întâmplat după execuţie. „Ne-a dat nişte aperitive: brânză, salam, ne-a dat câte o friptură cu piure de cartofi şi ne-a dat să bem vin negru. Şi whisky. Cristian Gatu a venit cu whisky. A venit cu nişte sticle cu whisky şi era o noutate”, a declarat Dan Voinea, potrivit adevarul.ro.

Preocupaţi cu mâncarea şi băutura, membrii completului de judecată au uitat de cadavrele Ceauşeştilor, care până la urmă au fost rătăcite.

Cei din completul de judecată au coborât din elicoptere şi s-au dus direct la masă, fără să vadă unde sunt lăsate cele două colete însângerate. Iar soldaţii care au fost puşi să le păzească s-au speriat de o Dacie neagră care trecea prin zona stadionului Ghencea şi au luat-o la fugă, fără să se mai întoarcă. Ceauşeştii au stat o noapte întreagă sub cerul liber, pe stadionul 2 din Ghencea.

La Revoluţie s-a băut multă băutură fină. Din casele nomenclaturiştilor au fost scoase sute de sticle, pe care revoluţionarii şi le-au împărţit între ei.

Euforia eliberării de sub comunişti i-a făcut pe mulţi să se îmbete de bucurie. La TVR s-a făcut chiar un apel disperat să nu se mai dea băutură gratis oamenilor.

Citeşte şi: Ceauşescu, batjocorit după moarte. Au vrut să-i vadă organele genitale VIDEO