Dezvăluirea lui Psy de Anul Nou: Fanii Gangnam Style se vor întrista

Dacă aţi auzit Gangnam Style de prea multe ori şi v-aţi săturat de ea, Psy vă face o mare surpriză: cântăreţul coreean a dezăvluit, de Anul Nou, că nu va mai cânta hitul. Vestea este, însă, tristă pentru fanii lui.

02 ian. 2013, 08:34
Dezvăluirea lui Psy de Anul Nou: Fanii Gangnam Style se vor întrista

Psy a declarat pentru MTV News că va termina cu Gangnam Style, după ce l-a interpretat într-un spectacol de Anul Nou din New York.

„A fi în Times Square de Anul Nou este deja special – este cea mai mare scenă din univers – în plus, este ziua mea de naştere, aşa că, cu toate astea, ar putea fi sfârşitul Gangnam Style”, a declarat cântăreţul coreean, care a împlinit, luni, 35 de ani. „Adică, cum să se încheie mai bine de atât? Este cea mai frumoasă şi cea mai importantă zi de naştere”, a precizat Psy.

Cântecul nu va dispărea în totalitate, bineînţeles. Psy a recunoscut că are invitaţii de nerefuzat de a cânta Gangnam Style în Paris şi în china. „Şi încă mai avem de făcut promovări”, a mai spus Psy. Dar, după şase luni de Gangnam Style non stop, el vrea să se concentreze asupra următoarelor sale hituri şi a declarat că lucrează deja din greu la următorul său single.