Dezvăluire ŞOC: Mick Jagger, prins în pat cu David Bowie

O biografie a solistului Rolling Stones, Mick Jagger, aruncă în aer toate miturile construite în jurul acestuia. Cunoscut ca un mare afemeiat, Jagger se pare că a încercat, în tinereţe, şi o relaţie cu un bărbat, unul la fel de celebru ca şi el, de altfel.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 08:51

Mick Jagger şi David Bowie s-au iubit cu patimă în tinereţe! Este informaţia care şochează pe oricine a auzit de cei doi şi, automat, şi de faima lor de cuceritori.

Recunoscuţi ca doi mari iubitori ai femeii în general, Mick Jagger şi David Bowie ar fi avut o relaţie în urmă cu aproape 40 de ani. Potrivit cărţii biografice „Mick: Viaţa sălbatică şi geniul nebun al lui Jagger”, scrisă de Christopher Andersen, cei doi „erau realmente obsedaţi unul de celălalt”.

Povestea a început în 1973, când cei doi s-au cunoscut în culisele unui concert susţinut de David Bowie. Cu patru ani mai tânăr decât Jagger, David Bowie era noul star al momentului, iar solistul de la Rolling Stones a vrut neapărat să-l cunoască.

Următorul episod s-a consumat după câteva luni, când Bowie şi partenerul său de atunci, Scott, au fost invitaţi la un concert al trupei lui Jagger. Mai mult, Mick a plătit atunci pentru camera de hotel a cuplului şi le-a trimis celor doi trandafiri şi şampanie, cu un bileţel semnat „Cu dragoste, Mick”. În acel moment, Jagger era destul de timid cu exprimarea preferinţelor sale sexuale, însă Bowie şi soţia sa, Angie, recunoşteau fără probleme că erau bisexuali şi că adesea împărţeau parteneri. Totuşi, Angie nu a privit cu ochi prea buni relaţia dintre Bowie şi Jagger, din simplul motiv că nu credea că aceasta era de bun augur pentru David, care risca să piardă simpatia multor fani din cauza asocierii cu solistul de la Rolling Stones. Sau poate pentru că ar fi vrut ea însăşi să îl cunoască mai îndeaproape pe Mick Jagger, cum avea să recunoască ulterior.

Bowie şi Jagger au început să fie văzuţi împreună tot mai des la evenimente mondene la care nu se mai oboseau să-şi aducă şi soţiile. Ba chiar au fost fotografiaţi într-un aparent moment de tandreţe pe canapeaua dintr-un hotel şi nu s-au sfiit să meargă împreună la filme cu tematică gay.

În octombrie 1973, cei doi au fost prinşi în pat de soţia lui David Bowie, chiar în căminul conjugal. Deşi uşor stânjenită şi convinsă de faptul că între cei doi avusese loc un raport sexual, Angie s-a comportat însă normal şi i-a servit soţului ei micul dejun. „Nu prea aveam ce să fac în legătură cu ei doi. Poate când i-am prins împreună în pat scriau Angie (unul dintre hiturile Rolling Stones, n.r.)”, spune acum fosta soţie a lui Bowie, care recunoaşte chiar că a fost puţin geloasă pe relaţia celor doi, însă, culmea, nu din cauza soţului ei: „Mi-aş fi dorit să fi fost eu în pat cu Mick. Mereu l-am crezut un bărbat sălbatic în pat, este un tip foarte sexy„. De fapt, Angie a avut şansa de a-şi face de cap cu Jagger, însă a ratat-o. Spre deosebire de ea, o fostă iubită de-a lui Jagger din acea perioadă, Marianne Faithfull, nu a avut nicio problemă în a da curs avansurilor lui Bowie, cu care a avut o aventură pe finalul anului 1973, chiar când relaţia dintre David Bowie şi Mick Jagger era la apogeu.

David Bowie şi Mick Jagger împreună în 1985, în videoclipul piesei „Dancing in the Street”

Niciuna dintre aceste escapade nu le-a afectat însă relaţia celor doi artişti. Din contră, susţine Ava Cherry, care la acea vreme făcea parte din trupa de backing vocals a lui Bowie şi care a trăit cu cuplul David-Angie pentru o vreme. „Mick şi David erau realmente obsedaţi sexual unul de celălalt. Deşi am ajuns de multe ori cu ei în pat, până la urmă am sfârşit prin a privi doar la ei cum făceau sex„, a povestit Ava, adăugând că relaţia dintre cei doi artişti a fost una foarte intensă şi la nivel emoţional, nu doar fizic, cu toate că nici nu putea fi vorba de monogamie, după cum a mărturisit o altă divă a acelei perioade. Vedeta Playboy Bebe Buell (mama actriţei Liv Tyler, fiica solistului Aerosmith, Steven Tyler) şi-a făcut de cap atât cu Jagger, cât şi cu Bowie, aproximativ în aceeaşi perioadă. Când cei doi au realizat că aveau amândoi aventuri cu Bebe, au încercat să o convingă să ia parte la câteva orgii. „Primeam nişte telefoane foarte ciudate de la Mick şi David la 3 dimineaţa. Mă invitau să mă alătur lor într-un pat cu patru negrese superbe. Sau cu patru negri superbi„, a povestit Bebe Buell.