DEZGUSTĂTOR. Un dinte plombat, găsit în cârnaţii cumpăraţi de la supermarket FOTO

Lanţul de supermarketuri Tesco a fost târât în mijlocul unui scandal de proporţii de un client nemulţumit, care a avut neplăcuta surpriză să descopere un dinte de om, care era şi plombat, pe deasupra, în cârnaţii pe care i-a cumpărat de la un magazin din Sheerness, Kent. Asta după ce recent s-a descoperit că burgerii Tesco conţin şi carne de cal.

RomaniaTV.net
06 feb. 2013, 16:44

Tony Hinds, un britanic de 27 de ani, a făcut un adevărat scandal după ce a găsit un dinte plombat în cârnaţii pe care i-a cumpărat de la un magazin Tesco pentru petrecerea organizată de ziua lui de naştere. Iubita bărbatului a făcut descoperirea în momentul în care a rupt ambalajul în care erau puşi cârnaţii cumpăraţi de la supermarket.

Cei doi au fotografiat produsul şi „umplutura” nedorită şi au depus o reclamaţie la Tesco. Conducerea magazinului a returnat banii plătiţi pentru produs şi le-a oferit vouchere-cadou, ceea ce i-a scandalizat, însă, şi mai tare pe clienţii nemulţumiţi.

După repetate discuţii cu reprezentanţii Tesco, care au încercat să muşamalizeze cele petrecute în august 2012, Tony Hinds a decis să aducă subiectul în atenţia presei după izbucnirea scandalului privind carnea de cal descoperită în burgerii produşi şi vânduţi de lanţul de supermarketuri.