DEZGUSTĂTOR. Isprava cu care surorile Kardashian au scandalizat publicul VIDEO

Filozofia reality-show-urilor este una care sfidează, în general, regulile decenţei şi ale moralei şi cu greu se pot găsi momente despre care să se poată spune că sunt "prea de tot". Totuşi, Kim Kardashian şi surorile ei Kourtney şi Khloe au reuşit să scandalizeze pe toată lumea cu ultima lor ispravă televizată.

RomaniaTV.net
19 mart. 2013, 19:14
DEZGUSTĂTOR. Isprava cu care surorile Kardashian au scandalizat publicul VIDEO

În episodul din această săptămână al show-ului „Kourtney şi Kim la Miami„, cele două surori, împreună cu mezhina Khloe, sunt protagonistele unui moment dezgustător, care i-a scandalizat chiar şi pe fanii fideli ai reality-show-ului.

Cele două surori au o discuţie despre sucul de ananas şi cum poate acesta să facă zonele intime ale unei femei să miroasă mai „dulce”. Cum conversaţia nu le-a adus la nicio concluzie, Kim (32 de ani) şi Kourtney (33) au decis să facă un concurs, iar judecător să fie Khloe (28). Cele două „concurente” au consumat câţiva litri de suc de ananas, înainte de a o pune pe sora lor să arbitreze.

„Oare chiar vreau să fiu arbitru în acest concurs? Nu prea, dar suntem surori… Dacă eu nu le miros p…, ce altceva să fac?”, a spus Khloe, înainte de a adulmeca şerveţelele aduse de cele două ca probă în concurs. Khloe a desemnat-o câştigătoare pe Kim Kardashian, care s-a simţit foarte bine în postura de învingătoare.

Nu la fel de bine s-au simţit şi cei care au urmărit concursul vulgar al celor două surori. Aceştia au luat cu asalt reţelele de socializare, criticând în termeni duri comportamentul surorilor Kardashian şi apreciind că acesta a fost cel mai „de prost gust” moment din istoria reality-show-urilor.