Devotament incredibil. 15.000 de brazilieni şi-au luat rămas bun de la echipa favorită VIDEO ŞI FOTO

Gruparea braziliană Corinthians a plecat spre Japonia, unde va participa la Campionatul Mondial al Cluburilor, şi, fapt neobişnuit într-o astfel de împrejurare, 15.000 de fani au creat o atmosferă incredibilă în aeroport, urându-le succes fotbaliştilor.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 10:53

Este un lucru obişnuit ca fanii să se adune la aeroport în număr mare, atunci când o echipă sau un sportiv se întoarc în propria ţară după ce au obţinut trofee sau performanţe în competiţii internaţionale. În România, numărul unor astfel de susţinători este de ordinul zecilor, dar în majoritatea ţărilor câteva mii de susţinători îşi întâmpină favoriţii, ca să-i felicite.

Ce s-a întâmplat luni noapte în Brazilia a depăşit însă orice aşteptări. 15.000 de fani ai echipei de fotbal Corinthians s-au adunat la Aeroportul Guarulhos, din Sao Paolo, însă nu pentru a-şi aştepta favoriţii, ci pentru a le ura drum bun. Cu steaguri, fluiere şi torţe ei au creat o atmosferă înainte de plecare jucătorilor spre Japonia, unde vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor. Conform presei braziliene, Poliţia Militară a intervenit cu bastoane şi gaze lacrimogene pentru a dispersa mulţimea din salonul aeroportului.

Competiţia va începe pe 6 decembrie, la Tokyo, şi le mai reuneşte la start pe Chelsea, Ulsan Hyundai (Coreea de Sud), Al Ahly (Egipt), Monterrey (Mexic), Auckland (Noua Zeelandă) şi Sanfrecce Hiroshima (Japonia).