Devotament de câine: Sfâşiat de durere, îşi veghează zile în şir prietena ucisă de maşină VIDEO

Loialitatea câinilor pare să nu aibă limite, iar oamenii ar avea multe de învăţat de la prietenii lor cei mai buni. Un maidanez din Rusia a devenit imaginea vie a devotamentului de care sunt capabile aceste patrupede, iar povestea lui este demnă de film.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 15:12
Devotament de câine: Sfâşiat de durere, îşi veghează zile în şir prietena ucisă de maşină VIDEO

Un câine nu pleacă niciodată de lângă cei pe care îi îndrăgeşte, iar dovada vie a acestui lucru o avem în Rusia, unde un căţel nu şi-a părăsit zile întregi partenera ucisă de o maşină pe un drum din regiunea Perm.

Scenele sfâşietoare au fost filmate la marginea unui drum care traversează satul Filippovka, unde de mai bine de o săptămână un câine îşi veghează cu răbdare partenera lovită de maşină. Localnicii au încercat să se apropie de cei doi, însă nu a fost chip.

Romeo, cum a fost botezat câinele de localnicii impresionaţi de povestea celor doi, pare că pur şi simplu nu vrea să se despartă de prietena luo. Din când în când o mai mişcă, de parcă ar vrea să o trezească, şi când se face prea frig încearcă să o încălzească cu propriul trup. Între timp, oamenii îi mai duc mâncare şi apă şi aşteaptă ca Romeo să realizeze că Julieta lui nu se mai trezi niciodată. „Vor fi multe case pentru el atunci când va fi gata să spună adio”, a spus una dintre cei care urmăresc înduioşaţi povestea.

CITEŞTE ŞI: Un câine de milioane. Vezi cum şi-a salvat prietenii blocaţi într-o canoe VIDEO