Deutschland uber alles! Ea este cea mai FIERBINTE fană a Germaniei la EURO 2012 GALERIE FOTO

Un controversat model din Germania a ales o modalitate inedită de a-i impulsiona pe jucătorii din naţionala ţării sale înainte de Campionatul European de fotbal din Polonia şi Ucraina. Acum, nemţii pot doar să spere că fotbaliştii lui Joachim Löw vor găsi puterea să se concentreze pentru primul meci de la EURO 2012.

RomaniaTV.net
08 iun. 2012, 15:36

Modelul german Micaela Schaefer loveşte din nou. Recunoscută pentru stilul vestimentar excentric, superba brunetă de 28 de ani a realizat un pictorial  incendiar prin care îşi manifestă susţinerea pentru echipa naţională de fotbal a Germaniei înaintea EURO 2012. Într-o ţinută mai mult decât sumară, cu un minuscul steag al Germaniei în loc de bikini şi cu mingi de fotbal pictate pe sâni, Micaela a realizat o şedinţă foto chiar în faţa Porţii Brandenburg din Berlin, unde a lăsat mulţi trecători cu gura căscată de uimire.

Extravagantă şi controversată, Micaela Schaefer a apărut în repetate rânduri în ţinute şocante, care cu greu ar fi putut fi catalogate drept îmbrăcăminte, dat fiind faptul că lăsau mai totul la vedere.

Naţionala Germaniei debutează la EURO 2012 sâmbătă, 9 iunie, când va întâlni reprezentativa Portugaliei. VEZI PROGRAMUL COMPLET AL MECIURILOR