Deţinuţii care l-au filmat pe Gigi Becali la închisoare au fost identificaţi. Ce sancţiuni vor primi

Anchetatorii i-au identificat pe cei doi deţinuţi care l-au filmat pe Gigi Becali în închisoare cu telefonul mobil, deşi acesta este interzis în penitenciar.

29 aug. 2013, 10:09
Deţinuţii care l-au filmat pe Gigi Becali la închisoare au fost identificaţi. Ce sancţiuni vor primi

Potrivit România TV cei doi se vor alege cu sancţiuni în ceea ce priveşte dreptul la vizită sau la pachetele primite.

Este posibilă o schimbare a regimului de detenţie şi să aibă efect asupra eliberării condiţionate„, a declarat Sorin Dumitraşcu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din ANP. „Se poate trece la regimul închis de detenţie, de exemplu”, a mai spus Sorin Dumitraşcu la România TV.

Conducerea penitenciarului Jilava a declanşat o anchetă pentru a identifica persoana care l-a filmat pe Gigi Becali la închisoare cu telefonul mobil, informează România TV. Telefoanele mobile sunt interzise în închisoare, cu toate astea ele ajung în posesia deţinuţilor.

România TV a prezentat în exclusivitate imagini cu deţinutul Gigi Becali filmate în penitenciarul Jilava. Latifundiarul din Pipera a fost filmat pe ascuns în timp ce se afla în curtea unde i se permite să iasă. Pare să fie la fel de tonic, se bucură de respect din partea colegilor de detenţie şi este masat de milionarul Marius Locic.

Citeşte şi PRIMELE IMAGINI cu Gigi Becali în închisoare. Cum se înţelege cu ceilalţi deţinuţi şi ce sfaturi le dă VIDEO

În data de 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul „Valiza”, el având la activ alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi dosarul privind sechestrarea de persoane.

Citeşte şi IMAGINI INEDITE din închisoare. Gigi Becali, tratat regeşte. Vezi cine îi face MASAJ VIDEO