Detectivii particulari, puşi pe urmele copiilor VIDEO

Detectiv particular - o meserie care câştigă teren în ultima perioadă. Tot mai mulţi părinţi care dispun şi de resurse financiare apelează la agenţiile de detectivi pentru a şti ce fac odraslele lor pas cu pas.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 08:04
Detectivii particulari, puşi pe urmele copiilor VIDEO

Nu de puţine ori, urmărirea a scos la iveală fapte ale adolescenţilor, care nu i-au bucurat deloc pe părinţi.

În urmă cu ceva ani, detectivii câştigau o pâine urmărind soţii bănuiţi de infidelitate. Acum, adolescenţii sunt pe primul loc în vizorul urmăritorilor şi asta pentru că părinţii se tem, deloc nejustificat, de anturajele în care ar putea intra copiii lor.

„Părinţii apelează la serviciile agenţiei noastre având unele suspiciuni asupra comportamentului tinerilor. De cele mai multe ori aceste suspiciuni se confirmă”, spune Ovidiu Dumitrana, directorul unei firme de detectivi particulari.

Adolescenţii nu scapă niciunul de de ochiul vigilent al detectivului. Oriunde şi-ar petrece timpul liber, nici prin cap nu le trece că sunt filaţi pas cu pas.

Detectivii pătrund în toate mediile pe care copiii le frecventează, prin folosirea tehnicii ascunse, a tehnicii de la distanţă, în scopul ca obiectivul – copilul, adolescentul – să nu poată surprinde, să nu poată să se feresacă şi să-şi ascundă anumite activităţi pentru care părinţii apelează la serviciile detectivilor.

Nu de puţine ori, în urma filajului, detectivii dau părinţilor veşti proaste.

Dumitrana a povestit despre un caz în care tatăl copilului îşi suspecta angajaţii că sustrăgeau sume de bani şi au descoperit că tocmai fiul păgubitului era cel care, profitând de buna credinţă a angajaţilor era cel care sustragea sume de bani din casiera societăţii.

Serviciile unui detectiv particular nu sunt deloc ieftine. O oră de supraveghere costă între 10 şi 30 de euro, în funcţie de dificultatea misiunii.