Deszăpezirea, în cartier la premier. „Ce-l doare pe el de alţii? S-a ajuns domnul prim-ministru!”

Vecinii de cartier ai premierului Ungureanu sunt supăraţi că nu s-a făcut deszăpezirea cum trebuie. Ei se plâng că nu pot circula prin nămeţii înalţi, iar unii acuză că utilajele s-au oprit în poarta premierului. "Să vină să facă curăţenie! Să ia zăpada toată de pe stradă!", i-a transmis un vecin noului şef de la Guvern.

RomaniaTV.net
14 feb. 2012, 16:00
Deszăpezirea, în cartier la premier. „Ce-l doare pe el de alţii? S-a ajuns domnul prim-ministru!”

În vreme ce unii localnici spun că angajaţii primăriei au deszăpezit cartierul Pipera, alţii se plâng că nu pot circula şi că nu a văzut utilaje de deszăpezire,

„Mergeţi până în capăt să vedeţi. Strângem bani şi plătim singuri. Deci punem mână de la mână şi plătim ca să ne dezgheţe. Cele mai mari impozite din România sunt aici, în Pipera. Zeci, sute de miliarde strâng ăştia şi nu fac nimic, domnule. N-a făcut nimeni şi nici n-o să facă nici primul ministru. Să mai veniţi peste cinci zile, să vedeţi că este mai rău”, le-a spus un localnic reporterilor România TV.

Alţii spun că utilajele şi-au făcut treaba doar pe jumătate, pentru că s-au oprit la poarta premierului. Un vecin mărturiseşte că  vecinătatea lui Ungureanu nu le-a folosit cu nimic.

„Nu vedeţi ce face? Mai ales la el în faţă. În rest, ia uitaţi cum rămâne: mormane! Ia uitaţi: n-avem unde s-o mai dăm. La el are cine s-o ia! Are maşini care-l păzesc! Ce-l doare pe el de alţii? S-a ajuns domnul prim-ministru! Să vină să facă curăţenie! Să ia zăpada toată de pe stradă!”