Descoperire macabră în Sibiu: Două cadavre au fost găsite lângă o pădure

Cadavrele a doi tineri au fost găsite lângă o pădure din localitatea sibiană Boiţa. Poliţia a demarat o anchetă şi se pare că aceştia ar fi originari din Prahova.

RomaniaTV.net
17 aug. 2012, 16:20
Descoperire macabră în Sibiu: Două cadavre au fost găsite lângă o pădure

Două cadavre în putrefacţie găsite lângă o pădure din Boiţa, judeţul Sibiu. Anchetatorii au stabilit că victimele ar putea fi doi soţi din judeţul Prahova, iar rudele bărbatului sunt aşteptate să îi identifice pe cei doi.

Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, există indicii că acele două cadavre neidentificate găsite, marţi, lângă o pădure din localitatea Boiţa ar fi ale unor tineri din judeţul Prahova, în vârstă de 29 de ani.

Totodată, anchetatorii încearcă să stabilească împrejurările în care cei doi au murit şi cauza decesului. Poliţiştii iau în calcul toate variantele, de la sinucidere până la omor.

Poliţia Sibiu a deschis o anchetă după ce şeful de post din localitatea Boiţa a descoperit, la liziera pădurii din zonă, cadavrele în putrefacţie a doi tineri.

Potrivit legiştilor, bărbatul şi femeia ar fi murit în urmă cu două luni, iar pe corpurile lor nu au fost găsite urme de violenţă. Nicio persoană dată dispărută în România nu are semnalmentele celor doi.