Deputatul Relu Fenechiu, audiat la DNA

Deputatul PNL Relu Fenechiu a fost audiat joi de procurorii DNA. Fenechiu a dat declaraţii în legătură cu un dosar mai vechi, referitor la achiziţia unor transformatoare pentru Electrica Moldova. Prejudiciul în acest dosar se ridică la un milion de euro.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 08:15
Deputatul Relu Fenechiu, audiat la DNA

Deputatul Relu Fenechiu a stat în sediul DNA aproximativ 45 de minute. La plecarea de la sediul DNA, deputatul Relu Fenechiu a declarat că a venit doar pentru a vedea în ce dosar este cercetat. Fenechiu a spus că „nu se teme de ceva anume, toată lumea vorbeşte despre dosarele mele şi vreau să aflu şi eu ceva despre ele”. „Nu am neînceperi, nu am nimic”, le-a spus Fenechiu jurnaliştilor.

Potrivit România TV, Relu Fenechiu este cercetat în dosarul „Transformatorul”, un dosar în care Relu Fenechiu, dar şi fostul ministru al educaţiei Cristian Adomniţei sunt cercetaţi pentru că ar fi cumpărat transformatoare second hand la preţuri foarte mici pe care ulterior le-au vândut la societatea Electrica Moldova. În acest dosar mai sunt cercetaţi şi cinci dintre foştii directori de la această companie.