Dennis Rodman, fostă vedetă a baschetului american, prieten pe viaţă cu Kim Jong-Un VIDEO

Fosta vedetă a baschetului american Dennis Rodman s-a întâlnit şi a luat cina cu liderul nord coreean Kim Jong-Un. Conform jurnaliştilor, fostul star NBA i-a declarat liderului de la Phenian că îi va fi ,,prieten pe viaţă", potrivit România TV.

01 mart. 2013, 06:42
Dennis Rodman, fostă vedetă a baschetului american, prieten pe viaţă cu Kim Jong-Un VIDEO

O întâlnire istorică a avut loc la Phenian. Liderul nord coreean Kim Jong Un s-a întâlnit şi a petrecut alături de vedeta baschetului american Dennis Rodman. Conform presei internaţionale vedeta NBA i-a declarat liderului comunist: „ai în mine un prieten pe viaţă”.

Citeşte şi Obama avertizează Coreea de Nord: SUA şi Japonia pregătesc „acţiuni puternice”

Rodman a privit alături de liderul comunist meciul amical dintre echipa de baschet nord coreană şi binecunoscuta echipă Harlem Globetrotters. După meci, baschetbalistul a luat cina cu liderul Kim Jong Un, chiar la palatul acestuia. Dennis Rodman este prima celebritate americană ce se întâlneşte cu liderul nord coreean de când acesta a preluat puterea în decembrie 2011.

Coreea de Nord va oferi vizitatorilor acces la internet de pe telefoane mobile, tablete şi alte dispozitive 3G, relaxând pentru a doua oară în acest an reglementările în domeniul comunicaţiilor. Populaţia nord-coreeană nu va putea folosi însă aceste servicii.

 Citeşte şi INCREDIBIL! Kim Jong-Un, tiranul de la Phenian, a fost prins fumând pe patul de spital