DEMENŢIAL. O fetiţă de patru ani îşi muştruluieşte frăţiorul ca un om mare VIDEO

Un dialog spumos între o fetiţă de patru ani şi frăţiorul ei de doi ani face furori pe Internet. În numai câteva zile, filmuleţul postat pe YouTube de părinţii celor doi a devenit viral şi a depăşit un milion de vizualizări.

RomaniaTV.net
15 oct. 2012, 16:04
DEMENŢIAL. O fetiţă de patru ani îşi muştruluieşte frăţiorul ca un om mare VIDEO

Delilah (4 ani) şi Gabriel (2 ani) au devenit vedete pe YouTube datorită unui filmuleţ urcat pe platforma video de părinţii celor doi.

Foarte autoritară, Delilah are un discurs de care nici măcar unii adulţi nu sunt capabili, după ce Gabriel a făcut o boacănă pentru care fusese deja muştruluit de tatăl lor. Micuţul de doi ani scuipase un băiat mai mare decât el pe terenul de joacă, iar după expresia feţei lui Gabriel, predica ţinută de tatăl lui fusese floare la ureche pe lângă cea pe care trebuia să o îndure de la Delilah. Şi pe care părinţii lor au surprins-o în desfăşurare şi au decis să o filmeze, rezultatul fiind absolut demenţial.

O să continui să-ţi amintesc că ai doar doi ani. O să le spun prietenilor mei că ai doi ani. Ai aproape trei ani, ar trebui să fii mai tare. Când mama şi tata îţi spun să nu faci ceva, nu o faci! Când mama şi tata spun nu… Şi nu scuipi! Băiatul ăla e mai mare decât noi. Ai doar doi ani, nu eşti suficient de mare să te cerţi cu el. El este mai mare, are 9 ani, sau 10. Sau poate 8. Ar trebui să fii mai tare. Gândeşte-te la asta, Gabriel, gândeşte-te!„, îi spune Delilah, cu o privire dojenitoare, în timp ce micuţul pare foarte stânjenit şi agitat.