DEMENŢIAL! O americancă de 80 de ani, PARAŞUTATĂ cu forţa, străbate aerul aproape goală VIDEO

Laverne, o pensionară de 80 de ani din California, s-a aventurat să încerce, ajutată de un instructor, să facă un salt cu paraşuta din avion. S-a speriat încă de când s-a deschis uşa avionului şi a ajuns aproape în pielea goală pe sol.

RomaniaTV.net
25 mai 2012, 13:11

Când trebuia să iasă din avion pentru a se lansa cu paraşuta împreună cu instructorul ei, pe Laverne, o pensionară de 80 de ani, din California, a apucat-o frica. Ea a început să strige „Nu!, nu!” către instructorul ei, apucându-se cu mâinile, cu toată puterea, de uşa avionului şi proptindu-şi picioarele în prag, vrând să renunţe la salt, scrie Daily Mail.

Instructorul însă n-a vrut să o lase să abandoneze şi a smuls-o pur şi simplu din cadrul uşii, femeia fiind legată de el cu nişte chingi, ca să poată coborî împreună cu paraşuta.

Ajunsă în aer, Lavernei nu i-a trecut panica şi a început să se zbată şi să se agite aiurea, până când era să scape din chingi. Instructorul abia a putut s-o prindă şi să o ţină în legături, ca să aterizeze cu ea vie şi nevătămată. Înregistrarea video arată că femeia era aproape dezbrăcată în aer.