Delia Matache s-a cununat religios. VEZI PRIMELE IMAGINI CU EA MIREASĂ

Delia Matache şi Răzvan Munteanu şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu. Duminică, artista s-a cununat religios, duminică, cu cel care i-a devenit soţ cu trei săptămâni în urmă. Ceremonia a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, aceeaşi biserica pe care şi Elena Băsescu a ales-o pentru cununia sa.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 14:42

Delia a ieşit din biserică la braţul soţului ei şi a spus că, deşi a avut emoţii, nu a plâns. Cântăreaţa a recunoscut că şi-a călcat soţul pe picior în biserică, dar din greşeală. „Ne-au trecut emoţiile. Am încercat să nu plâng. A plâns mama şi pentru mine. A fost fantastic. A fost o mare bucurie„, a spus Delia Matache.

Înainte de a intrat în biserică, artista, vizibil emoţionată, le-a spus jurnaliştilor că va respecta toate tradiţiile şi îşi va schimba rochia la petrecere.

Delia Matache a purtat o rochie în stil victorian, cu trenă lungă şi voal cu dantelă. Cântăreaţa a accesorizat la rochie un set de bijuterii cu diamante, care s-au potrivit cu inelul de logodnă al artistei, cu diamant galben preţios.

VEZI CUM ARATĂ ROCHIA DE MIREASĂ A DELIEI

Emoţionată din cale afară, artista s-a desfătat cu o bucată de pizza înainte de ceremonie.

Petrecerea de nuntă va avea loc pe platourile din Buftea, acolo unde s-a măritat la 2 iunie şi Teo Trandafir.

Cei 500 de nuntaşi care vor fi prezenţi la celebrarea căsătoriei Deliei Matache vor fi întreţinuţi de Horia Brenciu, de artistul Damian Draghici şi ansamblul Doina Gorjului.

Printre delicatesele cu care invitaţii se vor delecta la petrecere se numără piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şi sos de rodii.

Citeşte şi Drumul Deliei Matache până la altar: De la filmuleţe deocheate, la o relaţie cu un bărbat însurat