Dedeman face angajări în ţară. Caută de la casieri până la reprezentanţi de vânzări

Retailerul de bricolaj Dedeman face angajări în Bucureşti, în Piteşti, Botoşani şi Suceava. Află dintr-un material RTV.NET ce vor angajatorii de la candidaţi şi până când poţi trimite candidatura pentru un loc de muncă vacant în cadrul companiei.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 06:34
Dedeman face angajări în ţară. Caută de la casieri până la reprezentanţi de vânzări

Dedeman recrutează 50 de consultanţi de vânzări la Piteşti. Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post este 3 iunie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Candidatul potrivit pentru postul de consultant de vânzări are cel puţin studii medii, are disponibilitate la efort fizic şi manipulare de marfă, e onest, responsabil, are excelente abilităţi de comunicare şi de lucru în echipă.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.

Tot la Piteşti, Dedeman recrutează pe postul de recepţioner marfă. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, eşti perseverent, harnic, onest şi ai disponibilitate la efort fizic.
Până pe 8 iunie poţi aplica la acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Dedeman angajează patru casieri în Bucureşti.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă într-un post similar.
7 iunie este ultima zi în care poţi trimite candidatura pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Dedeman recrutează şi pe postul de reprezentant de vânzări.
Te califici pentru acest post dacă ai ce puţin studii medii, ai permis de conducere categoria B, ai disponibilitate la efort fizic, eşti orientat către clienţi, eşti un bun negociator şi comunicator, eşti onest, perseverent, responsabil. Candidatul ideal ştie să opereze în Office şi a mai lucrat în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.
9 iunie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru cele două locuri de muncă ofertate de companie la Botoşani.

Candidaţii care vor să aplice pentru postul de reprezentant de vânzări la Suceava pot aplica la acest post până pe 2 iunie. Detalii, aici.

Angajatorii de la Dedeman ofertează candidaţii cu bonuri de masă şi bonusuri de performanţă.