Scandalul cu împuşcături din Capitală: Declaraţii cutremurătoare ale victimelor VIDEO

Niciunul dintre cei cinci bodyguarzi care au rănit patru oameni, în incidentul de sâmbătă seara din Capitală, nu a fost arestat preventiv. Suspecţii au fost reţinuţi 24 de ore şi eliberaţi duminică seara, din lipsă de probe. Cei cinci au atacat o familie cu pistoale şi săbii. Singura pedeapsă pe care au primit-o a fost că au rămas fără locurile de muncă, informează România TV.

31 dec. 2012, 13:48
Scandalul cu împuşcături din Capitală: Declaraţii cutremurătoare ale victimelor VIDEO

Scandalul a avut loc sâmbătă seară în cartierul 23 August, iar patru persoane au ajuns la Spitalul Pantelimon. Una din victime a fost în stare gravă la spital, după ce a fost împuşcată în cap. Patru agresori au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Cu toate acestea, suspecţii au fost eliberaţi pe motiv că nu s-au găsit probe. Decizia judecătorilor de a-i elibera pe agresori îi şochează pe cei atacaţi în propria casă, care se tem pentru vieţile lor.

Stăm cât mai izolaţi că ne e frică că revin, stăm în grup, altfel nu ne putem apăra. Au început direct să dea, să tragă. Toţi au avut pistoale, doar doi au tras direct spre noi, fără avertizare au venit la măcel”, a declarat, la România TV, una dintre victime.

Mai mult, tatăl, victimă şi el în scandal, a spus că „m-am gândit să mă înarmez. Ori ei ori eu. Nu am siguranţa că se potolesc. Mi-e teamă că se întorc de aia m-am întors acasă”.

„Sinceră să fiu nu mă aşteptam să se procedeze aşa, mă aşteptam la altceva, normal era să săvârşească pedeapsa. Au fost dotaţi cu spray, cuţite, săbii, bastoane telescopice. Numai în filme am văzut. Nu am crezut că o să trăiesc pe propria mea piele ceea ce s-a întâmplat. Noroc că au sărit şi vecinii în ajutor că altfel puteam să fim morţi„, a adăugat femeia.

„Nu am avut timp de reacţie, am ieşit din casă şi au tăbărât pe noi. Dacă ştiam ripostam şi noi, dar nu am avut când”, a mai precizat o altă victimă.