Declaraţii de dragoste între C.V. Tudor şi Elena Băsescu: „Gogoşica lui tata”

Europarlamentarii români Elena Băsescu şi Vadim Tudor şi-au mărturisit dragostea şi susţinerea reciprocă, duminică, la Sibiu, cu prilejul Congresului Internaţional al Romilor, organizat pentru prima dată în România de autointitulatul rege al tuturor romilor, Florin Cioabă.

07 apr. 2013, 11:05
Declaraţii de dragoste între C.V. Tudor şi Elena Băsescu: „Gogoşica lui tata”

Elena Băsescu a fost întâmpinată la Congresul Organizaţiei Internaţionale a Romilor de la Sibiu, de familia Cioabă, cu un buchet mare de trandafiri, iar fiul autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, i-a oferit o păpuşă tradiţională de sex masculin, care se numeşte „Bărbulică”.

„Avem (eu şi Vadim Tudor n.r.) o relaţie foarte bună în Parlamentul European şi dânsul mă susţine în proiectele care privesc studenţii basarabeni, tot ce ţine de Republica Moldova pentru că are şi dânsul legături puternice cu Republica Moldova”, a declarat Elena Băsescu, la Sibiu.

Citeşte şi Vadim o laudă pe EBA: „E lipicioasă ca maică-sa” VIDEO

Întrebat ce simte faţă de Elena Băsescu, europarlamentarul Vadim Tudor a mărturisit că o iubeşte, numind-o „gogoşica lui tata”.

E, colega mea… E gogoşica lui tata, cum îi zice (…) taică-său, dar eu ţin la ea, eu ţin şi o ocrotesc. Şi când a avut nunta şi huiduiau nişte neisprăviţi la biserică, eu le-am făcut aşa, aici e Casa Domnului, lăsaţi fata în pace. (…) eu am relaţiile cele mai bune cu ea”, a spus Vadim Tudor, potrivit Agerpres.

Corneliu Vadim Tudor şi Elena Băsescu au anunţat că susţin comunitatea romilor din Europa şi doresc rezolvarea problemelor acestora.

Citeşte şi Elena Băsescu s-a fotografiat cu Vadim Tudor

Cei doi participă la cel de al VIII-lea Congres Internaţional al Romilor, care a reunit duminică şi luni, la Sibiu, aproape o sută de lideri ai romilor din Europa, Asia, Australia şi America. La Sibiu se va decide şi formarea unui Parlament internaţional al romilor.