Declaraţie EMOŢIONANTĂ a lui Victor Becali despre mama lui: O femeie mai puternică decât mine VIDEO

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi Becali, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei sale din Pipera. Victor Becali vorbea într-un interviu la România TV despre mama sa, Everdichia Becali, şi spunea că "trece incredibil de repede de la o stare la alta şi se adptează situaţiilor dificile".

11 iul. 2013, 20:09
Declaraţie EMOŢIONANTĂ a lui Victor Becali despre mama lui: O femeie mai puternică decât mine VIDEO

În urmă cu mai puţin de două luni, la o zi după arestarea lui Gigi Becali, vărul acestuia, Victor Becali, vorbea la România TV în termeni foarte elogioşi despre mama sa. Pornind de la contextul trimiterii în închisoare a patronului Stelei, el spunea despre Everdichia Becali că este o femeie foarte puternică, care a avut de înfruntat multe dificultăţi de-a lungul vieţii.

Mătuşa mea, dar şi mama mea au trecut prin multe. Au fost luaţi dintr-un loc şi duşi dintr-o parte a ţării în cealaltă. A oprit trenul în mijlocul unui lan de grâu şi li s-a spus: aici vă faceţi case. Este prea mult spus case. S-au făcut nişte bordeie, ce altceva puteau să facă din chirpici? Erau femei gravide au născut în nişte situaţii

Vă daţi seama că toate astea te întăresc. Sigur, îmi spuneţi că bărbaţii… E adevărat că bărbaţii, dar tatăl lui Gigi nu mai trăieşte, tatăl meu nu mai trăieşte. Sunt femei foarte puternice.

Spre exemplu, mama mea trece de la o stare la alta incredibil de repede. Spune: Asta este! S-a întâmplat şi trebuie să mergem înainte. Adică este, pot să spun, mai puternică decât mine, spre exemplu. Ea se adaptează situaţiei. Sunt situaţii care fac parte din viaţă, s-au întâmplat lucruri şi mai rele, mergem înainte„, a povestit Victor Becali, la România TV, în emisiunea Tonomatul lu’ Ciutacu, din data de 21 mai 2013.

Citeşte şi DECES ÎN FAMILIA BECALI. Dosar penal pentru „MOARTEA SUSPECTĂ” a mamei fraţilor Becali