Decizia privind contopirea pedepselor lui Gigi Becali, amânată pentru 27 iunie

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat pentru săptămâna viitoare solicitarea lui Gigi Becali de contopire a pedepselor în Dosarul Valiza şi cel al schimbului de terenuri cu MApN.

19 iun. 2013, 08:53
Decizia privind contopirea pedepselor lui Gigi Becali, amânată pentru 27 iunie

Ziua de miercuri trebuia să fie foarte importantă pentru Gigi Becali, magistraţii având termen să examineze două dintre cererile sale. Mai întâi ei s-au pronunţat asupra cererii de întrerupere pentru trei luni a pedepsei cu închisoarea, respingând însă solicitarea patronului Stelei, care făcuse luni o amplă expunere de motive pe această temă, în faţa judecătorilor.

Citeşte şi Cererea lui Becali de întrerupere a pedepsei, RESPINSĂ de Tribunalul Bucureşti

Apoi, cu puţin înaintea orei 12, Gigi Becali avea să fie dezamăgit din nou. După ce le-a cerut judecătorilor contopirea celor două pedepse, din Dosarul Valiza şi cel al schimbului de terenuri cu MApN, aceştia au evitat să se pronunţe în timpul zilei, amânând luarea unei decizii pentru data de 27 iunie.

Potrivit România TV, Becali solicitase în expunerea sa o şedinţă secretă de judecată, pentru ca familia sa să nu mai afle de la televizor eventualele sentinţe. „Sunt un om care a iubit, a trăit cu presa. Dragostea asta mi-a făcut mult bine, dar şi mult rău. Ei trebuie să înţeleagă că vreau o perioadă de divorţ şi după aceea promit o dragoste şi mai mare. N-aş vrea ca familia mea să vadă 4 ore de breaking news. Pam, pam! Deşi am avut o relaţie cu presa de care nu îmi pare rău„, a spus Gigi Becali în faţa judecătorilor, înainte ca aceştia să amâne cu opt zile luarea unei decizii în privinţa contopirii pedepselor.