DECES ÎN FAMILIA BECALI. Dosar penal pentru „MOARTEA SUSPECTĂ” a mamei fraţilor Becali

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi Becali, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din Pipera. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD, dar din pacate medicii nu au mai putut face nimic pentru ea şi au constatat decesul. Parchetul a deschis dosar penal, iar surse din rândul anchetatorilor au declarat că decesul mamei fraţilor Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

RomaniaTV.net
11 iul. 2013, 17:55
DECES ÎN FAMILIA BECALI. Dosar penal pentru „MOARTEA SUSPECTĂ” a mamei fraţilor Becali

Un echipaj de poliţie a sosit joi seara la reşedinţa din Pipera a fraţilor Becali, iar Parchetul Ilfov a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. De asemenea, un medic legist şi un procuror au venit la reşedinţa fraţilor Giovani şi Victor Becali pentru a stabili exact în ce condiţii a încetat din viaţă Everdichia Becali.

Potrivit România TV, trupul neînsufleţit al Everdichiei Becali a fost transportat la Institutul de medicină legală (IML).

Citeşte şi: Mama fraţilor Becali a fost găsită moartă, în piscină

Everdichia Becalia fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera. Femeia avea 83 de ani.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica la 19.43. La momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.

Apropiaţii familiei Becali exclud varinata sinuciderii. Cel mai probabil, femeii i s-a făcut rău şi a căzut în piscină.

Tragedia din familie i-ar putea aduce lui Gigi Becali câteva ore de libertate. Vezi tactică pregătesc avocaţii finanţatorului Stelei