De ce vrea Frunzăverde să înregistreze la OSIM Partidul Naţional Popular Liberal

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat joi, pentru Hotnews.ro, că înregistrarea la OSIM a marcii Partidul Naţional Popular Liberal a fost făcută pentru a bloca utilizarea acestor termeni de către alte posibile formaţiuni politice.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 11:39
De ce vrea Frunzăverde să înregistreze la OSIM Partidul Naţional Popular Liberal

„Vrem să securizăm şi să consolidăm termenii „liberal” şi „popular” pentru a evita ca după alegerile parlamentare să apară noi formaţiuni sau alianţe care să revendice doctrina de dreapta pe scena politică”, a explicat Frunzăverde.

Vicepreşedintele PNL susţine că nu este vorba de vreun alt proiect politic sau o eventuală rupere a PNL. „Singura formaţiune autentică de dreapta pe scena politica românească este Partidul Naţional Liberal şi aşa dorim să rămână”, a mai spus vicepreşedintele PNL.

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a solicitat în 30 octombrie, într-o adresă către OSIM, înregistrarea mărcii „Partidul Naţional Popular Liberal”, solicitarea fiind făcută în nume propriu, prin intermediul unui cabinet de avocatură.

Solicitarea lui Frunzăverde urmează să primească un răspuns pozitiv sau negativ din partea OSIM şi un certificat în cazul în care marca „Partidul Naţional Popular Liberal” este înregistrată.