De ce să-i permiţi copilului să folosească smartphone. Vezi ce ar putea învăţa

Smartphone-urile sunt telefoane mobile care atrag astăzi nu numai atenţia adulţilor, ci şi pe cea a copiilor. Anumite aplicaţii pot fi educative pentru cei mici, potrivit copilul.ro.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 09:58
De ce să-i permiţi copilului să folosească smartphone. Vezi ce ar putea învăţa

Dictionary and Thesaurus

Aplicaţie pentru smartphone-urile BlackBerry extrem de educativă pentru cel mic. Cel mic are ocazia să caute în dicţionare definiţia unor termeni şi cuvinte pe care nu le ştie, să le afle sinonimele şi antonimele şi să-şi aprofundeze cunoştinţele în anumite domenii folosind enciclopedia pusă la dispoziţie în acest tip de telefon.

Puzzle de litere

Copiii au ocazia să se distreze, dar şi să îşi testeze cunoştintele la limba engleză, cu ajutorul unei aplicaţii pentru IPhone. Aceasta afişează pe ecranul telefonului un amestec de litere, iar copilul trebuie să identifice diverse cuvinte asociind literele pe verticală, orizontală sau în diagonală. Tot ce trebuie să facă este să atingă cu degeţelul prima şi ultima literă a cuvântului identificat, iar telefonul îl va recunoaşte singur şi îl va elimina.

Geo Walk HD

Geo Walk HD este o aplicaţie folosită pe toate smartphone-urile cu sistem IOs şi este caracterizată printr-un glob pământesc care-l ajută pe prichindelul tău să călătorească virtual în cele mai fascinante locaţii ale lumii.

Mai multe pe copilul.ro