De ce nu se mai transmit la TVR extragerile LOTO 6/49

Extragerile loto nu s-au mai transmis în ultima săptămână la TVR din cauza expirării contractului dintre Loteria Română şi Societatea Română de Televiziune.

11 mart. 2013, 21:18
De ce nu se mai transmit la TVR extragerile LOTO 6/49

Motivul opririi transmisiunilor loto de la TV este încetarea contractului de aproape trei milioane de lei dintre Loteria Română şi Societatea Română de Televiziune.

În 8 februarie 2012, Loteria Română a atribuit TVR-ului un contract în valoare de 2,8 milioane de lei, pentru „servicii de divertisment în scopul transmiterii tragerilor loteristice”. Săptămâna trecută, contractul a expirat şi în prezent nu a fost demarată nicio procedură de licitaţie, scrie gândul.info.

Nu s-a mai întâmplat niciodată ca extragerile să nu fie difuzate la tv. Eu când eram directorul general al Loteriei Române aveam un contract cu TVR de zero lei, zero bani, pe când ei au avut un contract de aproape 800.000 de euro. Gândiţi-vă, Loteria e de stat, TVR-ul este de stat, nu este normal să existe un contract în care să se stipuleze o sumă anume”, a declarat Liliana Mincă, fost director al Loteriei Române.

Pe 28 februarie, cântăreaţa Bijou a fost invitată în emisiunea „Lozul cel mare” pentru un moment artistic. Cântăreaţa a declarat în direct că nu poartă lenjerie intimă.

A purtat sau nu lenjerie intimă? Bijou reacţionează la amenda primită de TVR de la CNA

Pentru imaginile respective TVR a fost amendată de CNA cu 10.000 de lei. Cei mai mulţi membri ai CNA au considerat că situaţia de la TVR 1 a fost gravă, mai ales că a fost „premeditată” de moderatori, care au atras atenţia asupra faptului că Bijou nu purta lenjerie intimă.

Apariţia lui Bijou fără lenjerie intimă a costat scump TVR-ul. Vezi ce amendă a primit de la CNA

„Modalitatea de filmare, absolut tot dialogul a fost insinuant (…) Aceasta este o emisiune plătită, cu Loteria Naţională. Deci au audienţa gata pregătită. Nu e destul. Deci, de ce doar bani? Sex şi bani”, a declarat Laura Georgescu, preşedintele CNA.