De ce merg unii bărbaţi la prostituate

Potrivit ultimelor studii, se pare că nu foarte mulţi bărbaţi apelează la serviciile oferite de damele de companie. Cercetătorii şi sociologii americani au concluzionat că motivele pentru care unii bărbaţi aleg să apeleze la serviciile damelor de companie sunt aproape instinctive.

RomaniaTV.net
07 apr. 2013, 07:16
De ce merg unii bărbaţi la prostituate

Astfel, se pare ca cei care obisnuiesc sa mearga la prostituate o fac in primul rand pentru ca le place sentimentul de pericol, oricat de ciudat ar parea.

„Unul dintre motive este ca atunci cand sunt in compania unei prostituate, barbatii simt un risc, risc care le face placere” declara Martin Monto, sociologist al Universitatii din Polonia.”Acest lucru face ca intreaga experienta sa devina mai incitanta” a mai afirmat sociologul.

Totodata, potrivit rezultatelor studiilor internationale, se pare ca doar 1% dintre barbati folosesc servicii oferite de prostituate, in fiecare an, si ca doar 16% dintre barbati au fost in compania unei prostituate pe perioada intregii lor vieti.

In baza acestor date si a unor interviuri realizate chiar cu prostituate, cercetatorii au conchis ca:

1. Barbatii care merg la prostituate si care sunt intr-o relatie isi iubesc in continuare jumatatea. Ei fac acest lucru din nevoia de diversitate.

2. Barbatii care merg la prostituate si nu sunt intr-o relatie o fac din simplul fapt ca se simt singuri. Acestia au de obicei tendinta sa se indragosteasca de prima femeie care le ofera placere fizica.

Află care sunt şi celelalte motive pentru care bărbaţii merg la prostituate pe LYLA.RO.