De ce este echipa lui Dorinel ultima în Rusia? Gafă RIDICOLĂ a unui fost fundaş al Mediaşului VIDEO

Georgianul Akaki Khubutia, fost jucător la Gaz Metan Mediaş în perioada 2009-2012, şi-a permis o execuţie artistică într-un moment nepotrivit, dar a gafat lamentabil, făcându-le cadou un gol adversarilor de la Volga Nijni Novgorod, într-un meci decisiv pentru rămânerea în prima ligă rusă.

24 apr. 2013, 17:09
De ce este echipa lui Dorinel ultima în Rusia? Gafă RIDICOLĂ a unui fost fundaş al Mediaşului VIDEO

Mordovia Saransk, echipă antrenată de Dorinel Munteanu, pare că nu mai poate evita retrogradarea în liga secundă, cu cinci etape înainte de încheierea campionatului aflându-se la şapte puncte de locurile care i-ar da şansa barajului pentru rămânerea în prima divizie. Lucrurile ar fi stat cu totul altfel dacă Mordovia ar fi câştigat meciul cu Volga Nijni Novgorod, formaţie aflată şi ea în zona retrogradării.

Georgianul Akaki Khubutia, fost jucător la Gaz Metan Mediaş, a ales cel mai nepotrivit moment de a trimite o pasă cu călcâiul spre propriul portar, execuţia sa artistică fiind de un eşec răsunător. Un adversar a recuperat balonul, iar Volga a marcat şi a câştigat meciul, adunând 24 de puncte, în timp ce Morodovia rămâne cu 16.

Pe lângă Akaki, Dorinel Munteanu i-a mai luat la Mordovia, din Liga I, pe fostul rapidist Vladimir Bozovic şi pe atacantul Daniel Opriţa.

Vezi mai jos pasa cu călcâiul a lui Akaki