De ce crede Blaga că „Negoiţă-fals” nu-l va bate pe „Negoiţă-original”

Democrat-liberalul Vasile Blaga a declarat miercuri seara, la România TV, că PDL Bucureşti îşi va atinge obiectivele la alegerile locale de duminică şi va câştiga primăriile sectoarele 3 şi 6. Blaga crede că sondajele care îl creditează pe Robert Negoiţă (USL) drept câştigător în sectorul 3 la o diferenţă foarte mare de Liviu Negoiţă (PDL) nu sunt reale şi el crede că "Negoiţă-original" îl va devansa pe "Negoiţă-fals". Pe de altă parte, Blaga pariază pe o victorie a lui Emil Boc la Cluj.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 19:55
De ce crede Blaga că „Negoiţă-fals” nu-l va bate pe „Negoiţă-original”

Vasile Blaga a declarat la emisiunea Ultima oră, de la România TV, că Emil Boc va câştiga cursa pentru primăria municipiului Cluj-Napoca la alegerile de duminică. „Nu va pierde Emil Boc la Cluj„, a spus categoric şeful de campanie al PDL.

În ceea ce priveşte Bucureştiul, Vasile Blaga a arătat că „lucrurile nu sunt chiar atât de negre după cum le prezintă unii” şi că PDL va câştiga primăriile sectoarelor 3 şi 6.

„Vom câştiga Primăria sectorului 3. Am văzut o analiză de la simplu la dublu – Robert Negoită faţă de Liviu Negoiţă. Ce s-a întâmplat ca acesta să fie scorul? Pe de o parte, un primar care în 8 ani a schimbat complet sectorul trei şi oamenii îl apreciază. De cealaltă parte, un domn cu 46 de milioane datorii la stat, negru pe alb, toată lumea ştie, fiscul spune (…) şi care are cea mai opulentă campanie„, a spus Blaga.

Blaga a arătat că nu crede că asemănarea de nume dintre Liviu Negoiţă şi Robert Negoiţă va fi în defavoarea democrat-liberalului.

„Eu nu cred că bucureştenii vor face confuzie între original şi copie. Sunt convins că bucureştenii din sectorul 3 ştiu cine este Liviu Negoiţă. Este adevărat că Liviu nu a fost foarte prezent pe televiziuni, dar a fost prezent în sector. (…) Acolo unde aspiră domnnul Negoiţă-fals, Robert, la funcţia de primar de la original, şi până la urmă primar este celălalt… de ce nu participă la o dezbatere?”, s-a întrebat Blaga.

Blaga a mai spus că PDL va câştiga şi în sectorul 6. „PDL va câştiga primăriile în sectoarele 3 şi 6. Nu îl văd pe domnul Rareş Mănescu nicicum. Nu are nici un program. Cinci enunţuri simple, parcă ar fi domnul Ponta la Guvern, domnul Mănescu la sectorul 5: enunţuri, enunţuri, enunţuri. (…) Vom câştiga cele două sectoare. Nu că nu m-aş bucura să avem succes şi în celelalte sectoare. Cred ca organizaţia Bucureşti îşi va atinge obiectivele”, a precizat Blaga.

Întrebat care crede că va fi scorul pe care PDL îl va obţine la alegerile locale de duminică, pentru consiliile judeţene, Blaga a răspuns că acesta va fi undeva la 25%. „Sigur că mandate vor fi mai multe. Dar undeva spre 25% vom obţine. Şi spun asta chiar daca am preluat campania electorală la mijloc„, a conchis Blaga.