De ce au angajat doi preoţi gay un asasin ca să-i omoare

Rafael Reatiga, 35, şi Richard Piffano, 37, amândoi preoţi catolici din Columbia au fost găsiţi morţi într-un automobil, la Sud de Bogota, în ianuarie.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 14:29
De ce au angajat doi preoţi gay un asasin ca să-i omoare

La început poliţia a suspectat un jaf armat. Dar marţi anchetatorii au dat publicităţii rezultatele finale ale anchetei. O poveste supefiantă.

Cei doi preoţi erau gay şi aveau o relaţie, evident secretă. Totul a început în momentul în care Piffano a descoperit că are SIDA (Reatiga, la rândul lui, suferea de sifilis). Amanţii au decis să se sinucidă. La început aveau de gând să se arunce de pe un vârf de munte dar se pare că nu au avut tăria necesară. Aşa că au angajat un asasin plătit să-i ucidă şi operaţiunea s-a desfăşurat cu succes. Au plătit 8500 de dolari pentru asta.

Operaţiunea a fost minuţios pregătită. Reatiga şi-a donat toate bunurile mamei sale şi a dat corului bisericii o listă cu cântece care trebuiau intonate cu ocazia funeraliilor lui. Şi Piffano şi-a retras din bancă mare parte din economii. În acest caz există patru suspecţi din rândul lumii interlope din Bogota, doi dintre ei au apărut deja în faţa anchetatorilor.