David Beckham îşi vinde palatul. Vezi la ce sumă este evaluat

După 14 ani de la achiziţie, cuplul Beckham a scos la vânzare pentru a doua oară spectaculoasa proprietate Rowneybury, supranumită Palatul Beckingham, din Hertfordshire. Palatul a fost evaluat la suma de 10 milioane lire sterline, scrie www.casadex.ro.

31 mart. 2013, 08:52
David Beckham îşi vinde palatul. Vezi la ce sumă este evaluat

Victoria şi David Beckham au ales să se mute la Londra, împreună cu cei patru copii, mai aproape de birourile unde soţia fotbalistului îşi desfăşoară activitatea profesională.

Achiziţionată în 1999, pentru suma de 2,5 milioane lire sterline, Palatul Beckingham a fost îmbunătăţită, adăugându-i-se un studio de înregistrări, o platformă pentru elicoptere, o sală de snooker, o sală de forţă, un teren de tenis, o piscină interioară şi una exterioară, informează casadex.ro.

Dezvoltatorii imobiliari, simţind oportunitatea unui câştig financiar fabulos, şi-au arătat interesul în achiziţionarea Palatului Beckingham, pentru a-l transforma într-un complex rezidenţial cu apartamente de lux.

Celebrul cuplu e dispus să aştepte oricât va fi nevoie până când casa Rowneybury îşi va găsi noi proprietari, o familie, care să continue îmbunătăţirea casei în care Victoria şi David Beckham şi-au crescut copiii.

David şi Victoria Beckham au o mulţime de amintiri plăcute legate de proprietatea Rowneybury, unde au organizat multe petreceri pentru prietenii şi invitaţii lor, la fel de celebri.

Cuplu a mai încercat să vândă celebrul palat şi acum un an. David Beckham cerea atunci 20 de milioane de euro pe proprietate.