Data la care Kate Middleton va naşte a fost DESCOPERITĂ

Sarcina ducesei de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, a stârnit interesul întregii lumi încă din momentul în care a fost anunţată, iar Casa Regală a încercat să ţină secrete detalii despre aceasta.

12 mai 2013, 10:23
Data la care Kate Middleton va naşte a fost DESCOPERITĂ

Printre detaliile pe care toată lumea vrea să le afle, însă Casa Regală se străduieşte să le ţină secrete se numără data la care va naşte ducesa, aceasta fiind dezvăluită ca 13 iulie, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.ro.

Unii dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui William şi Kate au participat recent la o petrecere la grătar şi au discutat despre faptul că bebeluşul lui Catherine se va naşte pe 13 iulie. Toată lumea este extrem de entuziasmată”, a declarat un prieten al cuplului regal.

Citeşte şi Kate Middleton şi-a arătat în sfârşit burta de gravidă FOTO

Data este însă în timpul evenimentelor dedicate încoronării, o sărbătoare de 4 zile care va marca 60 de ani de la încoronarea Reginei. Festivalul va avea loc între 11 şi 14 iulie, iar dacă data naşterii este corectă, William şi Kate vor lipsi cu siguranţă.

Primul copil al prinţului William şi al ducesei de Cambridge, care se va naşte în luna iulie, ar fi băiat, potrivit mai multor declaraţii făcute de prinţul Harry şi preluate de presa britanică.

Citeşte şi Toată lumea le ştie pe Kate şi Pippa Middleton. Vezi cât de frumos este fratele lor FOTO