Daniel Buzdugan a fost LA UN PAS DE MOARTE, pe o insulă din Grecia

Daniel Buzdugan se află în vacanţă, în Kefalonia împreună cu nişte prieteni. Actorul a trăit clipe de coşmar şi a fost la un pas să ardă de viu. S-a dus pe insulă pentru a-şi lua provizii şi dintr-o dată s-a creat isterie în jurul lui pentru că se pornise un incendiu.

RomaniaTV.net
13 aug. 2012, 19:24
Daniel Buzdugan a fost LA UN PAS DE MOARTE, pe o insulă din Grecia

Daniel Buzdugan se află de câteva zile în Grecia pentru a se relaxa, însă actorul nu este cazat la un hotel, ci stă pe o barcă cu care se plimbă pe mare. Acesta s-a dus în cel mai apropiat sat de pe insulă pentru a se aproviziona cu mâncare, iar în timp ce era în magazin, s-a speriat foarte tare pentru că lumea a început să ţipe şi să urle de teamă. Se pornise un incendiu care lua proporţii de la minut la minut.

„Dintr-o dată mă aflam într-o zonă în care eram pur şi simplu înconjurat de foc, nu avem pe unde să mă duc, mă speriasem foarte tare, aşa că am urcat o parte din munte pentru a ajunge la mare. În cele din urmă, am sărit în apă şi am înotat până în locul unde era ancorată barca. A fost groaznic atunci când m-am văzut între flăcările uriaşe, pentru o clipă am crezut că nu mai am scăpare”, a povestit Daniel, potrivit cancan.ro.