Dana Săvuică îndeamnă femeile să aleagă o ţinută îndrăzneaţă pentru Revelion

Dana Săvuică va opta pentru o rochie neagră de piele pentru petrecerea de Revelion. Ea va sărbători trecerea în noul an într-un restaurant din Sibiu. Fostul model încurajează doamnele să fie îndrăzneţe când vine vorba de ţinuta pentru seara de Anul Nou.

27 dec. 2012, 13:09
Dana Săvuică îndeamnă femeile să aleagă o ţinută îndrăzneaţă pentru Revelion

Dana Săvuică a primit rochia pe care o va purta de Revelion, de la soţui ei. Aceasta este din pielea neagră şi scurtă.

„Este o rochie pe care mi-am dorit-o. Soţul meu mi-a luat-o şi o să o port de Revelion”, a mărturisit fostul model pentru România TV

Anul acesta, vedeta va face Revelionul la Sibiu într-un restaurant din Piaţa Mică. Dana sfătuieşte femeile să nu se îmbrace foarte subţire, ţinând cont că la 12 noapte vor ieşi la focurile de artificii şi va fi destul de frig.

Dana Săvuică îndeamnă femeile să fie creative şi să combine elementele care sunt la modă.

„Acum se poartă ţintele, paietele, rochiile mulate. Moda este extrem de permisibila şi este bine să vă jucaţi puţin cu aceste elemente”, le sfătuieşte vedeta pe femei.

În ceea ce priveşte machiajul, ea crede că de Revelion este nevoie de foarte multă strălucire. În seara dintre ani putem aplica „paiete pe sprâncene sau chiar pe buze”.

Dana Săvuică le urează telespectatorilor România TV: „Multă sănătate pentru că sănătatea înseamnă fericire şi fericirea, prosperitate”.