Dan Petrescu, marş triumfal în Rusia. A obţinut a cincea victorie consecutivă VIDEO

Dinamo Moscova, gruparea antrenată de Dan Petrescu a câştigat cu 2-1 în Cecenia, pe terenul lui Terek Groznâi, şi se află acum la două puncte de zona cupelor europene. Adrian Ropotan a jucat în ultimele 22 de minute ale disputei din capitala cecenă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 13:25
Dan Petrescu, marş triumfal în Rusia. A obţinut a cincea victorie consecutivă VIDEO

Când Dan Petrescu a semnat cu Dinamo Moscova, pe 17 august, echipa avea 0 puncte şi 0 goluri marcate, după patru etape. Între timp, SuperDan a devenit omul momentului în Rusia şi a reuşit să bifeze duminică a cincea victorie consecutivă, ducându-i pe moscoviţi la doar două puncte de zona cupelor europene.

După 2-0 cu Alania Vladikavkaz, 3-0 cu Zenit St. Petersburg, 5-1 la Spartak Moscova şi 3-0 cu Rubin Kazan, Dan Petrescu şi-a condus elevii spre o nouă victorie şi a câştigat cu scorul de 2-1 în dificila deplasare de duminică, de la Terek Groznâi. Kevin Kuranyi a marcat pentru Dinamo Moscova, în minutele 12 şi 67, între aceste două goluri intercalându-se cel al lui Ailton Almeida, care a egalat în minutul 64. Singurul jucător român din lotul moscoviţilor, Adrian Ropotan, a fost rezervă şi a intrat în teren după înscrierea golurilor, în minutul 68.

Dinamo se află acum pe locul 8 în campionatul Rusiei, cu 30 de puncte, la 10 puncte în spatele liderului ŢSKA Moscova.

Rezumatul meciului Terek Grăznâi – Dinamo Moscova 1-2: