Dan Mureşan a murit cu laptopul în braţe şi un pahar de vin lângă el

În fiecare zi apar noi detalii despre fiul fostului ministru al agriculturii, Ioan Avram Mureşan, găsit mort în condiţii suspecte în Kenya. Pentru că nu-şi mai asculta părinţii, tânărul de 32 de ani a fost trimis în Anglia, când era copil, pentru a fi disciplinat la un liceu condus de călugări. Moartea lui Dan Mureşan se afundă tot mai tare în mister, asta după ce a apărut informaţia că a fost găsit mort cu laptopul în braţe, un pahar cu vin lângă el şi televizorul aprins.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 10:51
Dan Mureşan a murit cu laptopul în braţe şi un pahar de vin lângă el

Fostul ministru al Agriculturii şi-a trimis fiul la un liceu din Anglia, condus de călugări benedictini, pentru o educaţie spartană. „Parlamentar fiind, mă întorceam acasă la sfârşit de săptămână şi îmi spune soţia: «Nu ştiu ce să mai fac cu Dănuţ, nu mai ascultă de mine. Trebuie să-l disciplinăm cumva». Şi în Anglia a dat de disciplină. Dormea într-o cameră cu 40 de paturi. Pe jos era doar piatră. Cinci ani a învăţat la acest colegiu şi rezultatele au fost excelente. S-a schimbat foarte mult„, a declarat Ioan Avram Mureşan, pentru ziarul Click.

Tot în Anglia a făcut fiul său facultatea şi primul masterat, ial pe cel de-al doilea la Washington, ambele în ştiinţe politice. A urmat o carieră internaţională furibundă ca şi consilier politic. A condus 35 de campanii electorale şi a câştigat alegeri pe bandă rulantă. „Fiul meu este unul dintre băieţii puţini pe care îi găsim pregătiţi în acest domeniu. A lucrat 3 ani în diferite state din SUA – Virginia Texas, Montana – apoi a fost trimis în Azerbaidjan, Filipine, Columbia, India„, a spus fostul ministru şi pentru ziarul Dejeanul.

Pe de altă parte, misterul morţii lui Dan Mureşan se adânceşte tot mai mult, mai ales că fiul fostului ministru al Agriculturii era sănătos. „L-au găsit sâmbătă dimineaţa mort în camera lui de hotel. Era cu laptopul pe genunchi, cu televizorul aprins şi cu un pahar de vin lângă el. (…) Ultimul e-mail trimis a fost la ora 2.30 noaptea către prietena lui Delia, care locuieşte în Londra. Nu era nimic suspect în acel mail„, le-a mai povestit Ioan Avram Mureşan, jurnaliştilor de la Click.

Daniel Mureşan avea o relaţie cu o tânără avocată şi urma să se căsătorească anul acesta.