Dan Mureşan, fiul fostului ministru al agriculturii, a făcut infarct

Dan Mureşan, fiul fostului ministru al Agriculturii, a făcut infarct în Kenya. Cauzele morţii au fost stabilite de oficialii de la Nairobi, care au trimis certificatul de deces la penitenciarul Gherla, unde este închis tatăl acestuia, fostul ministru Ioan Avram Mureşan.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 11:13
Dan Mureşan, fiul fostului ministru al agriculturii, a făcut infarct

Muncă istovitoare, până la 20 de ore pe zi, şi în ţări dificile. Asta i-a adus sfârşitul lui Dan Mureşan, la 6.000 de kilometri distanţă de casă, tocmai în Kenya.

Autorităţile de la Nairobi au eliberat miercuri certificatul de deces în cazul lui Dan Mureşan. Cauza morţii este infarct miocardic. 

Faxul cu certificatul de deces a ajuns, miercuri, la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Gherla, potrivit adevarul.ro. 

Ioan Avram Mureşan a solicitat să fie eliberat pe o perioadă determinată pentru a participa la înmormântarea fiului său, iar solicitarea sa va fi analizată de o comisie specializată după ce „vor exista toate documentele necesare”.

Potrivit jurnaliştilor de la Adevărul, Mureşan este copleşit de durere, plânge sfâşietor şi se gândeşte cum ar fi putut el evita producerea acestei tragedii. „Verii lui s-au dus să îl îmbărbăteze şi l-au găsit mai liniştit. Însă mama şi iubita lui Dan sunt foarte afectate, iar familia se străduieşte să le ajute pe ele acum. Pentru Dănuţ nu se mai poate face nimic, ele au nevoie acum de ajutorul familiei”, a declarat un apropiat al fostului ministru.

Mama şi iubita lui Dan Mureşan au plecat luni în Kenya,  iar o firmă privată de pompe funebre se ocupă de formalităţile de aducere în ţară, care se va întâmpla cel mai probabil vineri.