Dan Helciug: De Crăciun nu vreau un cadou scump, ci unul special de la soţia mea

Muzicianul Dan Helciug, liderul trupei Spitalul de Urgenţă, aflat în prezent la debutul său solo, cu albumul Hypoxia, a povestit pentru RTV.NET de ce pentru el fiecare Crăciun este unul special.

25 dec. 2012, 08:46
Dan Helciug: De Crăciun nu vreau un cadou scump, ci unul special de la soţia mea

Cu toate că atunci când apare la televizor aproape explodează de energie, artistul nu îşi doreşte expunere în această perioadă. În pragul sărbătorilor, Dan Helciug a declarat pentru ROMÂNIATV.NET că nu va pleca din România de Crăciun.

„În fiecare an sau aproape în fiecare an, îmi petrec Crăciunul acasă, în familie”, ne-a spus artistul.

În familia Helciug mâncarea tradiţională nu se află printre lucrurile absolut necesare unui Crăciun perfect. Dan Helciug spune că ceea ce îl face să simtă că au venit sărbătorile sunt anumite mirosuri fixe.

„Noi nu punem accent pe mâncare în mod deosebit de Crăciun. Avem o plăcere deosebită de a crea nişte mirosuri în casă, specifice Crăciunului, mirosuri fixe, cum ar fi mirosul de cozonaci, mirosul de portocale şi mirosul de brad”, a declarat el.

„Personalitatea Crăciunului” este importantă pentru solist, amintindu-şi fiecare sărbătoare în parte. „Toate sunt speciale şi frumoase, nu am un Crăciun special, toate au personalitate”, a spus Dan Helciug, vorbind cu pasiune despre această perioadă specială a anului.

Atunci când majoritatea vedetelor îşi doresc cadouri cât mai scumpe, Dan Helciug are o dorinţă specială anul acesta: să îşi mărească familia. „Anul acesta aş vrea să primesc de Crăciun vestea că soţia mea este din nou gravidă, mi-aş dori foarte mult”, a adăugat artistul entuziasmat.

Soţia acestuia, Elena Helciug, femeia care i-a oferit deja un băieţel, este cea care îi poate oferi cel mai frumos cadou din toate timpurile, un copil. De asemenea, doamna Helciug este regizorul ultimelor videoclipuri ale solistului, printre care şi ultimul single, „Nebun după tine”, apărut în iulie.

Citeşte şi: Elena Gheorghe: Cel mai frumos cadou de Crăciun a fost şi va fi, în fiecare an, micuţul Nicholas!

Cel mai frumos Crăciun: Delia Matache preferă palinca, sarmalele şi piftia, în România

Marius Moga: De Crăciun îmi doresc INSPIRAŢIE

Dorinţa lui Dan Bittman de Crăciun: Să-mi treacă răguşeala, să pot cânta din nou