Dan Diaconescu: Torţionarul Nicolae Pleşiţă a avut o relaţie cu Elena Ceauşescu

Dezvăluiri "senzaţionale" ale lui Dan Diaconescu, despre torţionarul Nicolae Pleşiţă. Invitat la România TV, fostul prezentator de la OTV a spus că Pleşiţă ar fi avut o relaţie cu Elena Ceauşescu, pe care o cucerise cu multe cadouri scumpe.

13 aug. 2013, 07:23
Dan Diaconescu: Torţionarul Nicolae Pleşiţă a avut o relaţie cu Elena Ceauşescu

Dan Diaconescu a vorbit la România TV despre interviul pe care i l-a luat lui Nicolae Pleşiţă, acum aproape zece ani. Torţionarul se pare că ar fi avut o relaţie foarte apropiată cu Elena Ceauşescu.

„Circula o legendă. L-am întrebat dacă a trăit cu Elena Ceauşescu, fiindcă se spunea că era un bărbat chipeş. Elena îl prefera pe el, avea foarte mare încredere”, a declarat Dan Diaconescu.

Pleşiţă ar fi fermecat-o pe soţia dictatorului, cumpărându-i cadouri scumpe din bani de la Securitate. „Pleşiţă făcea din asta o treabă extrem de şmecheră. Îi lua cadouri Elenei Ceauşescu din banii de la Securitate, care ar fi trebuit să meargă în diverse operaţiuni. Elena probabil se bucura foarte tare”, a mai spus Dian Diaconescu.

Pleşiţă i-a mai povestit lui Dan Diaconescu că a vrut să-l omoare pe scriitorul Paul Goma, dar a fost oprit de Nicolae Ceauşescu. De altfel, se pare că dictatorul a oprit multe crime, pe care fosta Securitate voia să le comită. „Pleşiţă mi-a spus că a vrut să-l omoare pe Goma, dar Ceauşescu i-a interzis. Securiştii propuneau diverse crime, iar Ceauşescu nu era de acord cu ele”, a conchis Dan Diaconescu.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluire emoţionantă despre Elena Ceauşescu. S-a împăcat cu fiica sa pe 21 decembrie 1989